Відома фото- і фітнес-модель родом з Німеччини Міржам Шері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. У красуні більше 1,7 мільйонів фоловерів, які не тільки насолоджуються її бездоганною фігурою, але і мотивуються інформативними постами дівчини про тренування, любов до себе і правильне харчування.

Нещодавно знаменитість виставила гаряче фото, на якому позувала серед своїх білосніжних апартаментів в милому і одночасно сексуальному образі. Так, дівчина приміряла лише прозорий топік, розшитий ніжно-рожевими і зеленими квітами, а також чорні стрінги, доповнивши "вбрання" виразним макіяжем з акцентом на очах.

Варто відзначити, що фітнес-кар'єра Міржам почалася досить випадково - в 2008 році красуня прийшла в спортзал, щоб позбавиться від болю в спині, але поступово результат від тренувань почав подобатися їй все більше. Красуня-одна з небагатьох інфлюенсерів, яка не збільшувала груди, сідниці, не вдавалася до різних пластичних операцій і не видозмінювала обличчя за допомогою філерів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Дівчина частенько публікує кадри без макіяжу, відео тренувань, колажі з вдалими/невдалими фото, щоб навчити прихильниць по всьому світу любити себе такими, якими вони є. Також фітнес-красуня - веган і є амссадором бренду спортивного харчування з США "BANG ENERGY".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше