Актриса, письменник і телеведуча Сніжана Єгорова розповіла про те, як це – бути матір'ю п'ятьох дітей і як залишатися собою. Про це і не тільки вона розповіла в інтерв'ю для PolitekaLife з Юрієм Третьяковим і партнером Znaj.ua.

Читайте Знай в Google News!

"Нас пограбували і продовжують грабувати і я про це говорю у своїх зверненнях до президента, який очолює вершину цієї злочинної влади. Коли нам заборонили займатися акторством (через карантин, - прим. ред), то я подивилася навколо і зрозуміла, що відбувається свавілля. Мені прилетіла ответка. Не від Зеленського, тому що до нього зараз не можуть пробратися найближчі родичі. По тій кількості хейтерів і кількості бомбардування, яке на мене було здійснено, Я розумію, що мої слова досягають адресата", - стверджує Єгорова.

Сніжана Єгорова розповіла про своє ставлення до політики і звернення до Володимира Зеленського.

" я називаю трьох останніх президентів Віктор боягузливий, Петро кривавий і Володимир брехливий. Це як в казці таке чудове диво-юдо з трьома головами, ззаду є хвіст і ми знаємо за казкою, що якийсь добрий лицар не Голови їм повинен рубати, тому що вони нові виростають, а потрібно рубати хвіст дракону. А хвіст цього дракона всім зрозумілий, всім відомий.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, юна дочка Віри Брежнєвої у відвертому вбранні показала, що їй дісталося від мами.

Як повідомляв Знай. ua, Влад Яма з красунею-дружиною відсвяткували "чавунну" весілля, справжня романтична казка.

Також Знай. ua писав, що Пугачова показала, як діти-першокласники знущаються над Галкіним.