У Перу ж почуття проявляють іншим способом. У амазонському племені Ягуа жінка повинна пройти складний ритуал посвячення, перш ніж чоловік прийме її кандидатуру. Місцеві вірять, що якщо вона зможе витримати все, то обранець буде любити її все життя. Долі було завгодно, щоб ритуал посвяти пройшла і 22-річна учасниця реаліті "Кохання на виживання" (Новий канал). Адже Інна готова на все в ім'я любові до 28-річного Іллі.

Читайте Знай в Google News!

"Їй потрібно було випити масатто. Це дуже популярний напій в Перу, - розповідає ведучий реаліті Олег Кензов. - Він зроблений з юки. Її пережовують, випльовують, рідина бродить на сонці і... напій готовий. Кажуть, він дуже корисний".

Дівчина навіть не здогадувалася, що Мерзенна жижа – тільки квіточки. Далі було гірше.

"У племені Ягуа вірять: щоб жінка була плідною, потрібно облити її гноєм – - пояснює ведучий. - І останній етап ритуалу: Ілля повинен був зробити Насті шрам-мітку".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

"Це як щеплення в школі, - каже хлопець. - Ну, не фалангу ж пальця відрізати. Взагалі, видовище було жалюгідне, вона стояла в лайні і смерділа моторошно. Але довела, що може зробити все, що завгодно. Нехай це буде останній біль, який я їй заподіяв".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу
Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у ток-шоу" Таємниці ДНК " покажуть жалісливу історію про дітей.

Як повідомляв Знай. ua, учасники" Кохання на виживання " відроджують почуття несподіваними способами.

Також Знай. ua писав, що команда" Кохання на виживання " підхопила заразу в Перу.