Серіал" Моя прекрасна Няня " подарував світові відразу кілька культових персонажів. У середині 2000-х років, про них говорили мільйони людей по всьому пострадянському простору. Одним з найцікавіших персонажів цього серіалу була Ольга прокоф'єва, яка зіграла роль Жанни Аркадіївни. Зараз актрисі вже 57, але при цьому вона все одно виглядає просто приголомшливо.

Ольга прокоф'єва за минулі майже 15 років практично не змінилася. Реально вона виглядає не на 57, а на 45. Вона залишилася тією самою "Жанною", яку її запам'ятали по тому самому культовому серіалу. Головне-у неї збереглися все той же яскравий і запам'ятовується погляд.

Ольга прокоф'єва грає в театрі ще зі студентських років. Їй чудово вдаються як драматичні, так і комедійні ролі. Її кар'єра триває вже близько 40 років. Дивно, але в ГІТІС вона не змогла вступити з першого разу. Їй довелося проявити завзятість і наполегливість, щоб все-таки отримати довгоочікуване місце серед студентів. У підсумку вона увійшла в список найвідоміших випускниць цієї академії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадавши, онкохвора Заворотнюк з чоловіком відзначила 12-ту річницю весілля

Як повідомляв портал Знай.uа, дочка онкохворої Заворотнюк побачила знак зверху

Також Знай.иа писав, любов Заворотнюк з красенем-спортсменом Чернишовим стала особливо пристрасною