Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку незвичайним відео, на якому показала закулісся життя артистів.

Читайте Знай в Google News!

У новому змонтованому відео Світлана показала, як проходять будні артистів. На початку ролика співачку можна побачити перед дзеркалом в гримерці, вона чепуриться перед виходом на сцену. Далі вона з'являється вже в яскравому сценічному вбранні і епічно виходить з гримерки. Потім Світлана виходить до публіки і починає виступ. У якийсь момент все це закінчується, і Лобода з'являється в фуршетній кімнаті в зовсім іншому вбранні - вона бере стаканчик і з маскою на обличчі виходить з клубу і сідає в лімузин. У підписі до публікації артистка написала: "Концерти. Емоція. Життя. Люблю свою роботу. Дуже".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.