Микита Вакулюк — український актор та модель. Відомий за роллю вчителя англійської мови Алекса в молодіжному українському серіалі "Школа". Хлопець має гарне спортивне тіло і не нехтує ним похизуватись у соцмережах. Він активно веде свою сторінку в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, у новому пості хлопець опублікував фото з оголеним торсом і пояснив, що він лише в одних джинсах, бо не знайшов нічого толкового в магазинах.

"Ходил по магазинам, ничего не нашел🤷🏻‍♂️", - написав красунчик.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підписники актора не залишились осторонь і засипали Микиту компліментами, мовляв він і без одягу ідеальний.

"И так идеально❤️", "Красавчик , тело 🔥🔥🔥", "Ну и хорошо, что не нашел 😅", "Наступного разу нічого страшного☹️☹️Я дуже люблю ваше прекрасне тіло❤❤😌", "Почему ты так круто выглядишь, а я выгляжу как пень? 😂❤️", - пишуть фолловери.

А на останній коментар про пеньок актор відповів, що виглядає розкішно не просто так від природи, а займається спортом, їсть свіжі овочі і фрукти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, змарніла дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова поділилася особистим: "Я навіть не мріяла".

Як повідомляв "Знай.ua", Нікітюк покінчила з маршруткою і пустилася берега: "Були навіть танці на пілоні".

Знай.ua писав, Юлія Саніна в обіймах чужого чоловіка на "Танцях з зірками" заговорила про важливе: "Відчувати, любити"