Популярна українська телеведуча Лілія Ребрик обожнює свою акторську професію і часто ділиться із підписниками своїми емоціями і відчуттями. Фото в ефектному образі вона опублікувала в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Лечу на зйомки на крилах натхення!Ефір @ranok_ua додає сил та гарного настрою , тому що з нами прокидаєтеся ви, наші найкращі глядачі!💖Дякую цьому осінньому дню за сонце! Нехай і ваша середа буде теплою і сонячною, навіть якщо у вашому місті дощик ❤️ .Полетіли...🦋 ",- пише Ребрик.

На знімку Лілія-веселунка підстрибує високо у повітря і вийшов кумедний кадр - вона з розтріпаним волоссям, розклала руки, як птиця в польоті і ноги у майже шпагаті. Акторка у світлому костюмі кольору айворі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Підписники у коментарях засипали Лілію компліментами, адже така позитивна енергетики людини - на вагу золота.

"Класний політ🔥🤗😍❤️❤️❤️", "Вау!!!!! Лилия-супер! 👍🎉🎉🎉💕", "Дуже прикольно!🤩🤩🤩", " Фірмовий політ👏🏻", "Ваййй, прекрасные как всегда 😭🌈", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відома ведуча перетворилася на шалену мотоциклістку, у рожевій сукні і зі смішним напарником: "Який кайф!"

Як повідомляв Знай. ua, українська ведуча згадала важкі 90-ті, 150 гривень були шаленими грошима.

Також Знай. ua писав, що українська ведуча в одному купальнику застрибнула чоловікові на руки.