Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка похвалилася букетом з різних ніжних квітів, примірявши вбрання чорного кольору з відкритими плечима і доповнивши образ жіночним макіяжем з акцентом на очах. Красуня вирішила поцікавитися у численних прихильниць, які квіти ті вважають за краще - "живі" букети чи вазони. Також Наталя натякнула, що отримала подарунок від коханої людини, зазначивши, що такі презенти пробуджують в жінці "ніжну, раниму і наївну дівчину".

а ви що віддаєте перевагу живим букетам 💐 або вазонам🎍 🎋? Так шкода, що букети швидко в'януть. На відміну від кімнатних квітів в горщиках. Квіти, подаровані з любов'ю, пробуджують в жінці ніжну, раниму і наївну дівчину!))

Фолловери не пройшли повз: "Наташа, вам дуже личить посмішка! Посміхайтеся завжди і будьте щасливі!", "Красуня, посміхайся завжди.🌹❤️🔥", "Квіти це любов, вони вам личать 😍", "Красиві квіти. А хто подарував❤️".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".