Популярна українська телеведуча, блогерка і благодійниця Маша Єфросиніна, яка зараз займається власним проектом "іспит на відвертість", часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Маша поділилася кадром зі зйомок випуску нового сезону "Супер топ-модель по-українськи" і заінтригувала шанувальників.

"ніч пройшла з блиском і сльозами ... Все побачите в новому сезоні @topmodels_ukraine", - пише Єфросиніна.

На фото знаменитість позує в елегантному брючному костюмі на голе тіло. Чорний костюм на комірі, колінах і рукавах прикрашений яскравими блискітками. А в глибокому декольте видно прикраса на грудях у вигляді ланцюжка. На колінах блискітки створюють ефект потертості.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Шанувальники застигли в очікуванні прем'єри і зробили масу компліментів красі Єфросиніної.

" Маша, ви одночасно і ШиК і простота. Люблю Вас і поважаю за вашу, таку, людську душу і тепло,яке ви випромінюєте. Гарного дня", " яка ви красива!", "Костюм", "Крута", " Круто, просто вау!👏 ", "Геніальна 👸 🏻 💎 👑 цікава"," ви нереальна", "Вау! Ви неймовірна😍", " дуже гарне вбрання!!! Просто супер!", "Шикарна", " Клас. Дуже красиві😍 😍 😍", "яка ви шикарна", " а на колінах блискітки не зайві?", "Дуже красива і стильна😻 😻 😻 😻", "яка ви красива", "дуже цікава білизна проглядається в розрізі😻 😻 😻 😻", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Маша Єфросиніна показала гордість України, якою можна похвалитися на всю Європу.

Як повідомляв Знай. ua, Єфросиніна побавилася квітами і сама з себе похохотала.

Також Знай. ua писав, що Єфросиніна показала, що ховає під сорочкою.