Скандально відомий епатажний співак, зірка 90-х Олександр Медведєв, відомий під сценічним ім'ям Шура, поділився свіжою фотографією. Відомо, що знімок, судячи з підпису, зроблено в окупованому путінськими головорізами Криму. Окрім шанувальників тепер співаком можуть зацікавитися українські правоохоронці та портал "Миротворець".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Шури в мережі Instagram.

Публікація Шури, скріншот: Instagram
Публікація Шури, скріншот: Instagram

"Яскравого і сонячного дня вам, мої чудові! Шлю вам кримський привіт!", - підписав публікацію Шура.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

До слова публікація зібрала тисячі лайків і кілька десятків коментарів від підписників: "Красунчик! Піднімаєш настрій! Так тримати!"; "Саша, розкажіть секрет схуднення?"; "Яскраво, модно, молодіжно".

Варто нагадати нашим читачам, що Олександр Медведєв, дав Ані Седоковій відверте інтерв'ю, розповівши про свої 25 операцій, квартирі в іпотеку, рідних і близьких, про те, що він позбувся невинності в 14 років і про секс заради кар'єри. Варто також зазначити, що співак 5 років боровся з онкологією і переміг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зірка 90-х Шура після десятків операцій зізнався в страшному - сцена через ліжко і" кинуті " діти.

Як повідомляв Знай.иа, легендарний Шура потрапив на операційний стіл - почало перероджуватися на рак.

Знай.uа писав, що спільного між Нікітюк і Остапчуком - колега артистів натякнув на новий початок.