Українська співачка Даша Астаф'єва за лаштунками шоу " Хто зверху?"(Новий канал) розповіла про те, як будує стосунки з чоловіками. Виявилося, що конкурує з протилежною статтю тільки в проекті.

Читайте Знай в Google News!

"У мене дуже хороші стосунки з чоловіками, – з посмішкою розповідає співачка. - Мені з ними простіше знаходити спільну мову. Тому серед моїх друзів їх більшість".

Даша зізнається, що раніше вона не була така близька з представниками протилежної статі.

"раніше була їх жертвою, - каже співачка. - Вони вважали мене слабкою і звертали увагу тільки на мою зовнішність. Тепер все змінилося, і чоловіки складають переді мною свою зброю (посміхається). Ми стали ближче".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva
Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva

А ось щодо жінок у Даші інша думка.

" мене засмучує, коли жінки поводяться не як жінки, – каже дівчина. - Наприклад, я часто отримую гнівні коментарі саме від представниць прекрасної статі.

Хто переможе в шоу " Хто зверху?", дізнаєтеся цього четверга о 19: 00 на Новому каналі. Вмикайте, буде ще більше цікавих фактів про зірок вітчизняного шоу-бізнесу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва без краплі макіяжу познайомила українців з мамою і татом.

Як повідомляв Знай. ua, Даша Астаф'єва розкрила талант, цим опанує далеко не кожна.

Також Знай. ua писав, що екс-солістка NikitA в прозорій білизні похвалилася багатою фантазією.