Телеведуча Леся Нікітюк "Le Маршрутки" (Новий канал) добре заробляє і вирішила зізнатися, на що любить витрачати свої гроші. При цьому вона вважає себе економною, а її мама думає по-іншому.

Читайте Знай в Google News!

"Мама каже, що я марнотрат, - сміється вона. - Хоча вважаю себе економною людиною. Можу дозволити собі витрачати гроші на дорогі речі і люблю це робити. Як на мене, краще, щоб в гардеробі була одна, але дорога футболка. Вона і підходить до всього, і носиться довше".

Леся Нікітюк, фото - https://www.instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, фото - https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

У ведучої дбайливе, шанобливе ставлення до грошей ще з того моменту, як вона отримувала перші «заробітки» під час колядок. Ще Леся Нікітюк зберігає купюри і монети, які нагадують про якісь події в житті. А на що вона витрачає найбільше?

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" мабуть, на білизну і туфлі. За останні готова віддати близько тисячі доларів за пару, - зізнається вона. - Ношу взуття зазвичай довго - до двох років, а то й більше."

Сама ж дорога покупка в житті леді Ле-автомобіль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк відкрила формулу ідеального обличчя.

Як повідомляв Знай. ua, Нікітюк покінчила з маршруткою і пустилася у всі тяжкі.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк пообіцяла піти, фанати помітили недобре.