Злата Огнєвич-одна з найпопулярніших українських виконавиць. Огнєвич регулярно радує фанатів новими піснями. Нещодавно вона випустила свій новий альбом під назвою "Богиня", який дуже сподобався її фанатам. Тому її Instagram переповнений шанувальниками співачки, і вона регулярно радує своїх шанувальників новим контентом. Сьогодні Огнєвич опублікувала фотографії з нової фотосесії, яка захопила шанувальників.

Злата Огнєвич опублікувала кілька фотографій з нової фотосесії. Співачка насолодилася останніми літніми днями. Легка блузочка, короткі джинси і розвіваються кучеряве волосся – Злата просто потрясла своїх шанувальників. "Вгадайте, де я сьогодні побувала? З боку завжди інакше виглядає, ніж насправді ... #ZlataOgnevich #БОГИНЯ #новийАльбом."– - так підписала свою фотосесію Злата Огнєвич .

Користувачі оцінили фотографії виконавиці. Всього за 3 години фотосесія набрала більше 3 з половиною тисяч лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадавши, Злата Огневич поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огневич відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огневич вперше з'явилася з немовлям.