Міла Кузнєцова – відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч людей, яких вона частенько балує яскравими фото та відео зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу красуня похвалилася свіжими фотографіями з фітнес-клубу. На першому знімку Міла позує в басейні. На моделі чорний спортивний костюм зі вставками неонового кольору і блакитна майка, яка вигідно підкреслює її величезний бюст. У наступному кадрі Кузнєцова зображена на тренажері в тому ж костюмі.

"фФтнес? Фу! Чи варто псувати таку розкішну фігуру!", "Красотулька", "Ух, яка ти спортивна 😍але вигляд маєш прекрасний ❤️", "Мила!!ви просто чудові в будь-якому образі😍 😍 😍", "Яка ви спортсменка😊 дуже красиві фото, костюм🔥", "Шикарна", "Це щось новеньке. З вами люди в залі не фоткаються?" - пишуть у коментарях під публікацією користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше гаряча модель Міла Кузнєцова показала величезний бюст у всіх ракурсах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова зазивала літо назад на свою величезну приманку.

Також портал Знай.uа писав, що українка з рекордним бюстом занурила фанатів у своє декольте – голову не втратьте.