Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно блогерка опублікувала чергове спокусливе фото. У кадрі Олена позує у своїй спальні, лежачи абсолютно оголеною в білосніжних простирадлах. До речі, на знімку модель зображена без краплі макіяжу на обличчі, що є великою рідкістю. У підписі до фото Омович поскаржилася на відсутність бадьорості вранці та зазначила, що від кави у неї трясуться руки і з'являється дратівливість.

"Good Morning😴 які вітаміни порадите, щоб було більше енергії? Зараз практично не п'ю каву, тому що вона перестала бадьорити. Лише руки трясуться від неї, і з'являється якась дратівливість 😭 😩 як себе підбадьорити без кави?😅 " - написала українська Кардашьян.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Омович захопилася виправленням грудей і "погнула" собі палець.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Омович опублікувала чергове спокусливе селфі, похвалившись результатом маммопластики.

Також портал Знай.uа писав, як українська Кардашьян вивалила пишні груди і зізналася в любові до фотошопу.