Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Джіджі Хадід часто радує своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість відсвяткувала своє 25-річчя і нарешті зізналася, що вони з нареченим, 27-річним екссолістом One Direction Зейном Маліком чекають на первістка.

Так, дівчинка з'явилася на світ в сім'ї зірок на вихідних, 22 вересня, про що щасливі батьки поспішили повідомити за допомогою трепетних чорно-білих фото на своїх акаунтах. Поки що пара вирішила не показувати обличчя малятка, а також тримає в секреті її ім'я.

Наша дівчина приєдналася до нас на землі в ці вихідні, і вона вже змінила наш світ. Сильно люблю.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наша Малятко тут здорова і красива ☺ ❤ ️ Спробувати висловити словами те, що я відчуваю зараз, було б нездійсненним завданням. Любов, яку я відчуваю до цієї крихітної людиноньки, вище мого розуміння. Вдячний неї, пишаюся тим, що називаю її своєю, і вдячний за життя, яке ми проживемо разом

Варто нагадати, що Джіджі Хадід і Зейн Малік почали зустрічатися ще в 2015 році, познайомившись в Нью-Йорку. А ось у березні 2018 року парочка розлучалася, опублікувавши звернення до фанатів у Instagram. "Я завжди буду вдячна за любов, час і життєві уроки, які ми з Z розділили удвох", — писала Хадід. Всього через місяць закохані знову зійшлися, потім розлучилися в січні 2019 року, потім ще кілька разів сходилися і розходилися, а в лютому 2020 року офіційно заявили, що знову разом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.