Коли ми читаємо такі слова - "голлівудська зірка", найчастіше ми уявляємо, що це відома людина з густою шевелюрою, стильним вбранням і просто ідеальною шкірою. Однак, це не завжди так. Є такі фото, які навіть завзяті папараці не опублікують, не те щоб сама зірка показала себе такою в соціальних мережах або перед фотографом.

Читайте Знай в Google News!

Знімки крупним планом щоразу доводять, що зірки такі ж люди, як і всі: з проблемною шкірою, чорними крапками і розширеними порами. Це не забирає їх таланту, але піднімає самооцінку простим шанувальникам. Спеціально для наших читачів ми зібрали кілька подібних фотографій, просто подивіться на це:

Белла Торн

Белла Торн, фото: onedio.com
Белла Торн, фото: onedio.com

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Мерилін Менсон

Мерилін Менсон, фото: onedio.com
Мерилін Менсон, фото: onedio.com

Кеті Перрі

Кеті Перрі, фото: onedio.com
Кеті Перрі, фото: onedio.com

Дженні Маккарті

Дженні Маккарті, фото: onedio.com
Дженні Маккарті, фото: onedio.com

Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон, фото: onedio.com
Скарлетт Йоханссон, фото: onedio.com

Варто також нагадати нашим читачам, що в мережі з'явилися унікальні фотографії знаменитої на весь світ акторки Скарлетт Йоханссон, на яких вона в домашньому одязі вийшла в світ. І варто зауважити, що ви будете вражені, адже такою секс-символ Голлівуду ви ще не бачили.

На кадрах можна помітити, як Скарлетт Йоханссон, яка не так давно відсвяткувала своє 35-річчя, кудись хоче їхати, адже стоїть біля Чорного Mersedes. Одночасно вона одягнена в гумові тапки, домашні штани в білу смужку і маску від коронавірусу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, губи, як у Джолі, талія, як у Монро - топ 5 пластичних операцій, які зірки зробили культом.

Як повідомляв Знай.uа, голі груди Блек Чайна, повернення Eminem і магія Йоханссон - найяскравіші сюрпризи "Оскар-2020", це потрібно бачити.

Знай.uа писав, фатальний Джокер: як Хоакін Фенікс мало не збожеволів через цю роль.