Марія Єфросиніна досить популярна українська телеведуча, громадський діяч, актриса і почесний посол ООН в області народонаселення в Україні, яким вона стала в травні 2018 року. Вона відома завдяки ролі телеведучої і продюсера на декількох телеканалах.

Читайте Знай в Google News!

Марія є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. На неї підписано понад 1,4 мільйона людей. Зараз вона опублікувала дві фотографії, одна з яких чорно-біла.

"Think and Smile", - написала вона, що в перекладі означає "Думати і посміхатися". Адже на першому знімку жінка дійсно посміхається, на другий же постала з закритими очима.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Маша, ну як же ви красиві!!!", "Як Джулія Робертс", "Яке чарівне перше фото", "Дуже красиві фото! А чорно-білі взагалі моя, вони завжди якісь особливі, чуттєві і справжні", — написали користувачі в коментарях.

Останні кілька років свого життя Єфросиніна активно бере участь у допомозі загальнонаціональним медичним закладам і дітям. Так, з 2014 року вона співпрацює з фондом "Твоя Опора", який спрямований на допомогу дітям і сиротам, які мають проблеми зі здоров'ям. Також вона регулярно зустрічається з жінками, з якими спілкується про те, як зупинити і чинити опір домашньому насильству.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, струнка сестричка Лободи помірялася красою зі Світланою, переможницю вибрати неможливо.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "танцями живота" з дружиною і донечкою: "Тупо годину витратили"

Знай.ua писав, юна дочка Олі Полякової пограла зі своїм пухнастиком на камеру, краса без краплі макіяжу.