Пісні "Ти мій" Ірини Білик цього року виповнюється 25 років. Це один з найголовніших хітів в історії української поп-музики. Альбом "Нова", в який і входить пісня, що вийшла в 1995 році, назавжди змінив і задав вектор українській сцені.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Ассія Ахат записала свою версію легендарного хіта. Близька подруга Ірини піднесла нове дихання і більш сучасне звучання, а також невід'ємну рису творчості жінки — партію на скрипці.

Ассія Ахат не здогадувалася про те, хто співає цю пісню і наскільки популярною вона буде, адже почула її незадовго після її виходу. Проте вже тоді жінка закохалася в текст і мелодію, відчула емоції обох героїнь і усвідомила, що подібні ситуації виникають у мільйонів жінок. Після цього, співачка зізналася, що творчість Ірини Білик зіграла поворотну роль в її житті.

"Я довгий час займалася класикою і не дуже розбиралася в українській поп-музиці. Але одного разу, дуже давно, відпочиваючи на природі з друзями, я почула весь альбом Ірини Білик. Я була шокована як самозабутньо всі мої друзі підспівували "Ти мій", - розповіла Ассія.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ірина Білик почула нову версію своєї пісні і залишилася в захваті. Крім цього, вона планує виконати "Ти мій" на своєму грандіозному концерті, який повинен пройти в Палаці Україна, і запрошує Ассію виступити з нею.

Саунд-продюсером кавера став відомий український професіонал Томаш Лукач, який мав можливість працювати з LOBODA, Вірою Брежнєвою, групою D. Lemma та іншими. Ассія Ахат відома як в Україні, так і за кордоном. Вона фігурує в чартах Billboard і має відмінну рису в своїй творчості — віртуозне використання скрипки, на якій співачка грає з п'яти років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Маскарад" розкриє таємні альтер его зірок-що побачать глядачі в найзагадковішому шоу країни.

Як повідомляв "Знай.ua", Безруков з "Бригади" повторює сумну долю батька: трагічна загибель в петлі.

Знай.ua писав, Як Висоцький завоював серця злодіїв: все повернули і просили вибачення.