Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить ділитися з шанувальниками в Instagram фотографіями з особистого і творчого життя. Артист часто публікує знімки з дружиною Вікторією, їх маленькою донькою Лізою, яку підписники також знають, як "крихітку Ліззі", і собачкою-таксою на прізвисько Буся.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу знаменитість здивував користувачів соцмережі, виставивши на своїй сторінці спільне фото з популярною співачкою Наталією Могилевською. Мабуть, 45-річна зірка вирішила взяти участь у новому шоу "Маскарад", в якому також знімається Ткач.

У кадрі Могилевська ніжно цілує гумориста в щоку, дивлячись в об'єктив камери. Юрій також дивиться просто в камеру і складає губи "качечкою".

"Цього моменту чекав 36 років)))", - жартівливо підписав знімок артист "Кварталу 95".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"🔥 🔥 🔥Агонь", "Головне вірити... і мрія здійснилася)))", "Гарненькі 😍", "Наташа красуня 🙌❤️", "А ляща від дружини 5 секунд)", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юрій Ткач з "Квартал 95" підкорив дружною родиною, красуні-дівчатка і пухкенька такса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "танцями живота" з дружиною і донечкою: "Тупо годину витратили".

Також портал Знай.uа писав, що донька Юрія Ткача з "Квартал 95" оригінально підколола Боклана і Бірчу: "Татова копія".