Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка на цей раз показала, як правильно їсти хліб, продемонструвавши правило хорошого тону на булочці для гамбургерів з відомої кафе-кондитерської в центрі Києва.

Красуня зазначила, що хлібобулочні вироби в закладах або гостях ні в якому разі не треба кусати, їх варто відламувати по шматочках. Виявляється, у такого правила є історичне пояснення - в давній Англії вважалося, що у поганих господинь черствий хліб, а якщо гості "відщипують" від м'якої здоби шматочок, значить вона свіжа. Ольга також розповіла про сендвічі та бутерброди: відриті - їмо з приладами, закриті - кусаємо, а чистий хліб відламуємо шматочками.

Як правильно їсти хліб? Кусати? Розрізати? Ні. Хліб завжди відщипуємо. Навіть, якщо подали булочку та окремо масло, розрізати її навпіл не етикетно. Відламуємо шматочок - і його мастимо.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще