Відомий український танцюрист, хореограф, суддя проєкту "Танці з зірками" Влад Яма щасливий у шлюбі вже шість років. Його дружина Ліліана подарувала йому сина Леона. Хлопчику в грудні буде 5 років.

21 вересня Влад і Ліля святкували чавунне весілля. Знай.uа поцікавився у пари, чи відзначали вони цю дату і які подарунки дарували один одному.

Весілля Влада Ями, фото: Instagram хореографа
Весілля Влада Ями, фото: Instagram хореографа

Яма зізнався, що стару бабусину чавунну праску привіз в будинок ще в минулому році, щоб заздалегідь підготуватися до річниці, а ось від подарунків пара дійсно вирішила відмовитися, як він і написав в Instagram.

"Цього разу посиділи просто вдома, побажали один одному чогось, щось згадали, за щось один одному подякували. Це було тепло, душевно і наодинці", - сказав хореограф.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Влад зазначив, що в подарунках він зазвичай невибагливий: "Я все люблю! Люблю несподівані, люблю корисні".

Влад Яма з дружиною, The Бабка і Баран-репер
Влад Яма з дружиною, The Бабка і Баран-репер

На презентації шоу-загадки від "1+1" "Маскарад" , в якому Влад буде одним із суддів

Також Влад Яма розповів, як дружина йому догоджає вдома, якими кулінарними шедеврами балує.

"Тут взагалі палітра. У нас вдома можна зустріти італійську кухню, японську, високу - все, що завгодно!"- поділився суддя "Танців з зірками".

Ліліана додала, що її чоловік завжди говорить їй, якщо блюдо буває пересолено або недоварено: "Він справедливий не тільки суддя, але і вдома теж".

"Я пам'ятаю, коли ми перший рік тільки зустрічалися, знайомилися, Ліля приготувала пюре, яке було трохи схоже на суп, але було дуже смачно. Консистенція була дивна. А так, загалом, тільки пересолює іноді. Ну як іноді? Часто! Адже закохана! І я все розумію", - з посмішкою зазначив Влад.

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/
Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/

Нагадаємо, Влад Яма разом з Maruv буде в команді Monatik'а відгадувати, хто ж із зірок ховається під костюмами у шоу "Маскарад". Його прем'єра відбудеться цієї суботи, 26 вересня. А боротися в шоу проти них буде команда Потапа з Юрою Ткачем і Наташею Могилевською.

Влад Яма проти Наталії Могилевської
Влад Яма проти Наталії Могилевської

На презентації проєкту Влад Яма поділився емоціями про нове шоу:

"Я тільки що підходив і розглядав костюми, поблизу вони ще красивіше, ніж зі сцени. Настільки стильно, по-новому! Ні в одному проєкті немає стільки загадок, скільки в цьому. Це просто космос! Нічого подібного не було в нашій країні, і я боюся, що найближчим часом і не буде. Мене складно здивувати, але вийшло. У продюсерської команди реально все вийшло!"

Раніше Знай.uа писав, що Влад Яма поділився спогадами про один з найважливіших днів у житті.

Також читайте, які сюрпризи готує для глядачів каналу "1+1" шоу "Маскарад", яке розкриє таємні альтер его зірок.