Тіматі отримав звинувачення у продажності від колеги по цеху - репера Басти. Щоправда, це був лише жарт.

Читайте Знай в Google News!

Російський репер Тіматі, відомий своєю безпринципністю і готовністю оспівувати Володимира Путіна і Рамзана Кадирова, побував на телевізійному комедійному шоу “Прожарка”. Саме там Баста, популярний російський репер з України, справжнє ім'я Василь Вакуленко, висміяв Тіматі. Спочатку він подарував йому ведмедя з обличчям виконавця, а потім зауважив, що цей ведмідь - краща версія Тіматі, бо “Він не читає реп, не відкриває бізнеси, нікого не дратує, просто стоїть в кутку і не рипається. Єдине, що ви маєте спільного - і тебе, і його можна купити”.

Баста
Баста

“Прожарка” - телевізійна передача, в якій завжди є запрошені артисти і комедіанти і “жертва”. Жертва більшу частину має просто вислухати про всі жарти і дотепи, які підготували запрошені комедіанти і артисти. Наприкінці “жертва” має слово, яке можна використати, щоб посміятися над собою або ж над попередніми промовцями. Тіматі ж вирішив обрати першу можливість і також посміявся над собою, оголосивши, що він вирішив “розлучитися” зі старим собою: “Ми розлучаємося, як Джиган і брови, як Юрій Дудь і цікаві гості, як Баста і порожня пластикова пляшка”.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.