Шоу "Танці з зірками" – одне з найпопулярніших шоу на українському телебаченні. І це не дивно, адже на паркеті і в закуліссі киплять пристрасті, а глядачів весь час тримають в напрузі. Головною інтригою шоу стало суперництво двох яскравих екс-віагрянок Надії Мейхер і Санти Дімопулос, яких весь час порівнюють.

Читайте Знай в Google News!

Про свої стосунки з Надею Санта розповіла в інтерв'ю славі Дьоміну в програмі "Слава+". На питання ведучого про те яка ж з двох брюнеток краще, Дімопулос стримано відповіла у неї і Мейхер "рівні, хороші відносини". Мовляв, для телебачення це нормальна історія – зробити двох колишніх учасників групи конкурентками. Людям цікаво. Більш того, у них здорове суперництво, тому що вона дуже поважає колегу з минулого. "По-перше-це шоу. Посміхаємося і махаємо. Тому немає такого, що ми ненавидимо один одного. З віком ти вчишся поважати особистостей, а Надя – особистість", - каже співачка.

До слова, Санта назвала ім'я учасника, який їй імпонує і цілком може опинитися у фіналі. Ним виявився харизматичний актор Арам Арзуманян. Втім, це ще не все. Дивіться повний випуск "Слава+" і дізнавайтеся про дитинство, особисте життя, складний період і страхи артистки.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Санта Дімопулос розповіла про випробування на "Танці з зірками" і трагедію в сім'ї.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Санта Дімопулос сказала всю правду про конкуренцію на "Танцях з зірками".

Також портал "Знай.ua" писав, що чарівна Санта Дімопулос яскраво відзначила перший день народження дочки Софійки.