Кулінари-аматори на кухні " Майстер-Шеф "(СТБ) будуть не тільки годувати знаменитостей українського шоубізнесу, а й готувати разом з ними. Так, на кухню проекту прийде відомий співак і співачка Настя Каменських.

Читайте Знай в Google News!

Судді "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський приготували для кулінарів-аматорів неймовірний сюрприз і запросили на кухню зірок українського шоубізнесу.

"вони будуть не тільки оцінювати ваші кулінарні здібності, а й на час конкурсу стануть бренд-шефами команд. Керуючись їхніми уподобаннями і смаками, ви повинні приготувати обід з тих продуктів, які знаходяться в холодильниках Зоряний гостей", - пояснив правила конкурсу Ектор Хіменес-Браво.

Кулінарам-аматорам належить показати знаменитостям, як з продуктів в їх раціоні можна приготувати щось нове і вишукане.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Хто ж підкорить і зірок, і суддів-дізнаємося в суботу о 19:00 в новому випуску "МастерШеф" на СТБ!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, суддя МастерШефа Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі.

Як повідомляв Знай. ua, смачні смузі без цукру від зірки "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво.

Також Знай. ua писав, що МастерШеф змусив учасників готувати в сомбреро з водою на голові, хто не перейнявся духом Мексики і вилетів з шоу.