Популярний український співак і композитор Макс Барських (справжнє ім'я - Микола Бортник) досить часто радує мільйонну армію шанувальників свіжими фото і відео в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

До того ж, артист незабаром випустить новий альбом "1990", в який також увійде спільна пісня з його коханою Мішею Романовою – "Любов не вмирай".

Нещодавно Барських поділився ще однією чудовою новиною – артист презентував новий бренд Nick Vangard, над яким працював останні кілька місяців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Сьогодні особлива дата! День народження нового Fashion-Music-Art проекту @nickvangard це те, над чим я працював останні кілька місяців і зараз я запрошую вас у світ нового бренду Nick Vangard. Буду радий вас бачити на сторінці", - написав виконавець хіта "Неземная".

"Талановита людина - талановита у всьому!", "Вау 😍 як все смачненько 🔝🔥 Вітаємо 👏👏👏 великому кораблю - велике плавання😌 💫", "Вітаю!! 🔥🔥🔥" - пишуть користувачі соцмережі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Макс Барських дав відверте інтерв'ю, в якому він розповів про власну сексуальність.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап, Барських і Бабкіни влаштували марафон поцілунків.

Також портал Знай.uа писав, що Макс Барських розповів, чи готовий він до сімейного життя і зізнався, чи задоволений він власним зірковим життям.