Українська ведуча "Нового каналу" Олена-Крістіна Лебідь продовжує радувати своїх передплатників в Instagram новими фото і відео. На неї підписано понад 328 тисяч осіб. Вона відома багатьох завдяки шоу "Аферисти в сiтях", де команда телеканалу разом з нею на чолі знаходить в Інтернеті сумнівних людей, які намагаються нажитися на довірливих громадянах. Згодом вони зчв'язуються з ними під виглядом клієнтів і влаштовують оффлайн-зустріч з викриттям. Вона є дівчиною народного депутата (2012-2014) та Міністра соціальної політики України по 14 квітня 2016 року.
Читайте Знай в Google News!
Зараз вона опублікувала кілька відео в східному вбранні. "Як мене бачить режисер, як можу я", — написала вона, адже на першому відеозаписі в сповільненій зйомці вона з усією серйозністю виконує рухи, тоді як на другий — скорчила смішне обличчя.

"Шакіра відпочиває!", "Обожнюю вас,але скелет видно більше ніж вашу милоту,їжте)", "Хрестиночка ти супер Я тебе обожнюю", "Можна питання коли нові серії, На коли закуповувати чіпси ???", "Вам дуже йде такий образ", - написали користувачі в коментарях.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікарям належить врятувати життя священику, трирічній дитині і "чортові" в ефірі "Я соромлюсь свого тіла"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських розповіла найінтимніше про Потапа, українці ридають: "Мій геній"

Знай.ua писав, Макс Барських здивував всіх новим фото - на підборах, в латексі, з розставленими ногами

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще