Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала веселе і яскраве фото, на якому позує серед поля. Перед камерою Регіна з'явилася в довгій квітчастій спідниці і бежевій футболці, а свій образі доповнила кокетливою капелюшком. Зірка задерла поділ спідниці, дивиться кудись вдалину і весело посміхається.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фотографії Тодоренко написала: "Доброго ранку! Так багато приголомшливих людей вчора зустріла в Дагестані, і всі в один голос твердили, що, дивлячись на мене, хочеться посміхатися. Від цих слів так тепло стало на душі, що навіть розплакалася. Кожен день я радію, що Ви у мене по-справжньому чутливі, зворушливі і сентиментальні! Дякую за щирість! Фото - чарівниця @nedyalkovairina. Ірин, з тобою навіть самі тьмяні фото оживають! Спасибі тобі за відданість своїй справі і магію в кадрі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.