Популярна українська акторка Ірма Вітовська-Ванца частенько радує своїх шанувальників різними кадрами, навіть незважаючи на те, що Ірма дуже емоційно реагує на багато новин, це їй не заважає долучатися до культурного руху. Так, буквально днями в мережі з'явилося відео, на якому Ірма виконує партію на дримбі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікація Ірми та її чоловіка Віталія в мережі Facebook.

Гуцульський цьомчик Вам)

Geplaatst door Ірма Вітовська-Ванца op Maandag 21 september 2020

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кохана ще перед від'їздом дала собі трохи "джазу" на дримбі, як чудово...", - написав Віталій Ванца в мережі Facebook. Пізніше Ірма зробила репост публікації чоловіка і написала: "Гуцульський цьомчик Вам)".

Ірма Вітовська, скріншот: Facebook
Ірма Вітовська, скріншот: Facebook

Також варто нагадати нашим читачам, що Ірма Вітовська-Ванца емоційно відреагувала на зникнення скульптури дівчинки "Гірка пам'ять дитинства", яка перебувала на території Національного музею Голодомору-геноциду. Відповідне повідомлення Ірма опублікувала на своїй Facebook сторінці. Реагуючи на кричущий акт вандалізму, здійснений на території Парку Вічної Слави в Києві, акторка висунула припущення про те, що цей інцидент не є випадковістю, а усвідомленим і поступовим провокуванням кровопролиття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Карпатах знімуть фільм про мафіозні клани, короткий сюжет і дата виходу.

Як повідомляв Знай.uа, на доньку Алека Болдуіна напали з кулаками-моделі "прикрасили" юне личко.

Знай.uа писав, ведуча Лідія Таран привела фанатів у захват зміною іміджу: "головне, щоб зуби не випадали".