Дан Балан і Тіна Кароль — один з найяскравіших і обговорюваних дуетів українського шоу-бізнесу. І журналісти, і шанувальники губляться в здогадах — чи є між Тіною і Даном романтичний зв'язок. Сама парочка активно підігріває чутки про це, обмінюючись ніжними обіймами і двозначними поглядами на очах у всіх. А особливо мрійливі фанати навіть створюють сторінки, присвячені цим двом. Їх називають одним словом-Дантіна і регулярно фотошопять романтичні картинки за участю своїх улюбленців. Так, на одному з фан-акаунтів виконавців в Instagram з'явилася цікава фоторобота — Дан і Тіна з коляскою роблять селфі в дзеркалі.

"ти зробила для мене найбільший подарунок!

- який?

- ти подарувала мені маленьку себе", — підписано фото.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Мережа вибухнула коментарями. Одні щиро повірили, що у пари народилася дитина, інші поставилися з помітним скепсисом і навіть неприязню. Деякі писали в коментарях " що за жахливий фотошоп?"і заявляли, що Дан живе занадто далеко від Тіни і у нього інші плани. Але автори сторінки не зупинилися, і слідом за цим опублікували ще один колаж - цього разу вже з вагітною Кароль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль зробила зізнання про найпотаємніше:"у моєму житті є місце чоловікам".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль засвітила загадкове тату в місці для поцілунків.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зробила" своїм "чарівний подарунок для обличчя:" дивимося разом".