Стас Костюшкін, колишній учасник гурту “Чай вдвоем”, нинішній автор і соліст проєкту «A-Dessa» мав запальний і веселий виступ в місті Ялта - співак визнає законним кримський референдум і не має етичних чи моральних проблем з приналежністю півострова Крим до РФ. І це при тому, що сам співак родом з Одеси, в якій він щорічно дитиною проводив літо.

Читайте Знай в Google News!

Виступаючи на сцені в нічному клубі Ялти співак влаштував пряме включення у соціальній мережі “Інстаграм”. Це функція, яка дозволяє транслювати що завгодно, при цьому підписники можуть коментувати, ставити запитання тощо і ці коментарі відразу видно наживо всім глядачам включення.

Так, цього разу Стас та інші звернули увагу на такий коментар від однієї користувачки мережею: “Покажи людей в мене там по ходу чоловік, с*ка”. Саме на цей коментар і відреагував Костюшкін: “Я був упевнений, що на нашому шоу губляться лише дружини і діти... Але ні”.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Усі фанати і підписник співака надзвичайно активно відреагували на цю ситуацію, залишаючи смайлики, які регочуть, або ж зазначаючи, що не взяти дружину на концерт Костюшкіна - справді злочин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, популярна співачка втекла з Росії: "У це жахіття більше не повернуся".

Знай.uа писав, автор найвідомішого хіта Пугачової заявила про крадіжку композиції: подробиці скандальної історії.