Світова зірка кіно, володар премії “Оскар”, Том Генкс, розповів жахливу історію в одній із популярних американських телепередач. Хоча історія стосується досвіду тата актора - вона також залишила відбиток на долі сина. Травми залишаються з нами і нашими близькими назавжди.

Джерело: видання про кіно CinemaBlend.

Том розповів, що коли його тату було 8-10 років він став свідком вбивства власного батька, діда актора. На той час родина проживала на фермі у штаті Каліфорнія, у родині росло четверо дітей. Батько Тома був радісним, мріяв про доросле життя і стати письменником. У момент трагедії маленький тато Тома разом із своїм батьком працювали у сараї, коли між батьком і найманим працівником розпалилася сварка, що переросла у бійку. Працівник убив чоловіка на очах у сина.

фото Getty Images
Том Хэнкс // фото Getty Images

На суді вбивцю виправдали: сказали, що його дії можна класифікувати як самооборону. За словами актора, не лише буття свідком смерті батька, але й усвідомленість фундаментальної несправедливості життя, американської системи правосуддя позбавили його тата можливості радіти, відчувати радість. Ця історія, по суті, зламала тата Хенка назавжди: “Це позбавило його безпечності життя. Це позбавило його відчуття справедливості у світі”.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Том Хенкс присоромив мільйони людей: "Господи, це здоровий глузд".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Том Хенкс кинув все, щоб відповісти на лист 8-річного хлопчика. Ось що там було написано.