Ще пару років тому не вщухали чутки про те, що дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта 14-річна Шайло, не хоче більше бути дівчинкою. Вона просила всіх називати себе Джоном, відмовлялася навідріз носити жіночий одяг і коротко стриглася. Але тепер, здається, передумала, повідомляє Viva. Судячи з усього, рішення було продиктовано лише підлітковим капризом і модою на зміну гендеру, але тепер Шайло хоче повернутися до своєї "природної" статі.

За неофіційною інформацією, Джолі не тільки підтримувала це рішення дочки, але навіть дозволила їй пройти гормональну терапію і змінити стать. Але тепер в мережі з'явилися фото з шопінгу Анджеліни Джолі з дочками. І дочка-підліток Анджеліни Шайло змінилася. Тепер вона відростила волосся і зібрала його у хвіст. Більш того, для виходу в люди Шайло вибрала спідницю-шорти і толстовку.

Анджеліна і Бред не робили гучних заяв щодо пола Шайло, як, наприклад, Шарліз Терон, яка відкрито заявила в ЗМІ, що її син Джексон вважає себе дівчинкою і просить називати себе "вона".

Один з інсайдерів розповів, що Джолі і Пітт підтримують Шайло в період самовизначення і запропонували їй експеримент: один тиждень жити в образі хлопчика, а інший — в образі дівчинки, щоб краще зрозуміти себе.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, молода пасія Бреда Пітта виховує сина в шлюбі з його другом

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі приревнувала Бреда Пітта

Також Знай.uа писав, що відомо про нову дівчину Бреда Пітта