Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео в своєму Instagram. А нещодавно артист показав у соцмережі цікаве відео, яке складається з нарізки фото, і на якому з'явився в компанії своєї подруги-співачки Ані Лорак, і все це під його популярну пісню.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Кіркоров написав трепетне послання своїй подрузі. "Viva la DIVA @anilorak. З днем народження, подружка моя! В тобі є все - всепоглинаюча чарівність, яскрава харизма, талант і цілеспрямованість! Пишаюся тобою, ти справжній приклад бійця за свою мрію! Іди сміливо, Тримайся наміченого курсу, ніколи не звертай зі шляху до вершини! Зі святом, Shady Lady! Moments by @photovideo.msk", - написав Кіркоров. Фанти тут же кинулися активно обговорювати публікацію, приєднуючись до привітань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.