Даніель Салем, ліванський мачо, який підкорив українців своєю участю у проєктах “Голос” і “Танці з зірками” розповів, якою росте його п'ятирічна донька Санта-Луна.

Читайте Знай в Google News!

У 2015 році у відомого українського ведучого Даніель Салема, який розкрив правду про стосунки з жінками, і його дружини Марії народилася дочка. Дівчинку назвали незвичайним ім'ям-Санта-місяць. Неординарні і захоплення малятка. У п'ять років її цікавить буквально все. Про це ведучий розповів за лаштунками зйомок десятого, ювілейного, сезону " Хто зверху?", який Новий канал показує щочетверга.

"Вона займається плаванням, скелелазінням, боксом, малюванням, співом. Ми з дружиною не змушуємо Санту займатися всім цим - їй правда подобається - сказав Даніель. - Ми водимо її перший раз на якесь заняття, а потім продовжуємо водити тільки на ті гуртки, які дочці сподобалися".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Салем - зірка Одеси, адже вдало створив з нуля декілька ресторанів, які задають тон ресторанній культурі міста. Має ліванське та українське коріння. Після смерті матері-українки від раку виїхав з татом до Лівану, де здобув освіту і відслужив в армії. Повернувся в рідну для його матері Одесу, знову опанував російську мову і отримав фах лікаря, проте зрозумів, що відкривати ресторани і бути публічною особою йому цікавіше. Виховує доньку на ім'я Луна, з якою має дуже близькі і довірливі стосунки.

Даніель Салем, фото: Instagram зірки
Даніель Салем, фото: Instagram зірки

Читайте Знай в Google News!

Нагадаємо, секс-символ "Голосу" та "Танців з зірками" позагравав із білявкою - кожна б не встояла.

Також Знай.uа повідомляв, що зірка "Танців з зірками" припинила "морозити" Притулу і Нікітюк - "Уникала, як могла".

А зірка комедії "Папаньки" і "Дизель Шоу" Євген Сморигін розповів про майбутню битву на Великдень. Він поділився своїми переживаннями через святкування в умовах карантину.