Памела Андерсон-одна з найбільш легендарних актрис в історії Голлівуду і всього світового кінематографа. Вона взяла участь у зйомках величезної кількості легендарних серіалів і фільмів. У 1990-х вона була справжнім світовим секс-символом, і взяла участь у сотнях зйомок для різних чоловічих журналів. Фотографії, які так і залишилися неопублікованими, вона публікує Зараз на своїй сторінці в Instagram. І порадувати чоловічу половину Памелі вже точно є чим.

Сьогодні вона опублікувала ще одну фотографію зі своїх архівів. Коли і для якого журналу вона була зроблена, ми, напевно, не дізнаємося ніколи. Чоловіча аудиторія Памели знову отримала можливість оцінити її приголомшливе тіло. Мокре волосся, краплі води на її чарівному тілі, і ледь прикриті принади... Памела знову змогла здивувати своїх фанатів.

Шанувальники оцінили публікацію Андерсон. Всього за 22 години її фотографія набрала майже 15 тисяч лайків. "Over and out" - так просто підписала свою фотографію відома актриса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомляли, втомлена від тижневих шлюбів Памела Андерсон придивилася до свого охоронця.

Як повідомляв Знай.ua, відмовляється старіти: зірка "Брат-2" Ірина Салтикова шокувала фото в купальнику.