Єва Польна завжди інтригувала прихильників своїм образом і таємничістю, проте звістка про те, що співачка виховує доньку стала для багатьох повною несподіванкою. Шок та здивування збільшилося, коли слухачі та фанати дізналися ім'я батька дівчинки.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише видання Laykni.

Ним виявився співак Денис Клявер, один із учасників легендарного, романтичного гурту “Чай вдвоем”. На той момент співак мав сина від першого шлюбу, про наявність стосунків між ним і Євою ніхто не здогадувався. Ось так вміють дивувати зірки.

Фото з соцмереж
Фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нині пара не разом, проте це не заважає співакам відповідально ставитися до своєї доньки і виховувати її з ніжністю і любов'ю. Дівчинка, яку, до речі, назвали Евелін, зараз у середній школі. Вона надзвичайно творча і дуже любить співати, проте поки що не думає з цим пов'язувати своє життя.

Фото з соцмереж
Фото з соцмереж

Денис Клявер наразі одружений, виховує третє дитину - сина. Маю надзвичайно близькі стосунки з усіма дітьми. Єва Польна виховує ще одну дочку, на початку минулого десятиліття зробила зізнання щодо власної бісексуальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут оцінить: суддя МастерШефу Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."