П'ятий ефір телевізійного шоу "Танці з зірками" знайшов, чим здивувати глядачів. Наприклад, прима-балерина Національної опери України і суддя програми Катерина Кухар досить цікаво пройшлася по номеру Олі Фреймут. Хоча формально професійна танцівниця наче й відпустила низку компліментів танцю колишньої "ревізорки" та "інспекторки", деякі її висловлювання були більш ніж грубими.

Читайте Знай в Google News!

"Оля, я ходила до церкви. Там сказали, що гординя - це найбільший гріх", - відрізала Кухар, нагадавши, про те, як Фреймут відправила її до церкви на сповідь.

"А коли ви побачили ваш вальс, я зрозуміла, що ви з цим впоралися. Я бачу ваше танцювальне зростання. Плюс ви не побоялися бути собою - Олею Коник з Нового Роздолу. Це ваша сильна сторона. А слабка - це ваша репресована шия", — прокоментувала зірка балету танець Фреймут.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У своєму номері Оля й справді апелювала до своєї малої батьківщини в образі Бріджит Джонс.

За щирість виступу Фреймут отримала від Кухар іграшковий "Оскар" — імовірно, це теж був своєрідний тролінг.

Варто зазначити, що протистояння Кухар і Фреймут може бути й просто продюсерською ідеєю — ще не так давно Фреймут зображувала дружбу з Кухар на своїй сторінці в соціальній мережі "Instagram".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Фреймут показала перший випуск власного шоу "Оля", яким так сильно інтригувала фанатів.

Також, Фреймут не на жарт налякала своїх шанувальників хворобливим видом на фото з концерту співачки Бейонсе.