Російський музикант Микола Басков поділився дописом, присвяченим відпочинку. Артист поїхав у своє місце сили на Алтай і замилувався природою. Там є все: снігові вершини, бурхливі річки, нескінченні рівнини, найчистіші озера і пейзажі неймовірної краси.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на сторінці Баскова у соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Невероятно потрясающая природа на Алтае💥", - йдеться у повідомленні.

Артист стоїть на тіл озера і густого лісу й дихає на повні груди. Там діти народжуються частіше, земля плодоносить рясніше. Там майже півтори тисячі льодовиків.

Басков у темних сонячних окулярах і в захисному костюмі кольору хакі розклав руки, як птиця в польоті і позує на камеру.

Підписники артиста засипали його компліментами: "Пой Коля ! А я люблю свои места родные, свои родные милые леса!👏", "Колечка, отличного Вам отдыха🌹 Или Вы как всегда отдых с работой совмещаете?😉 Ждем еще фоток, каких зверей видели? Мишки, лоси? 🐻🦔🐿🦌🐺🦊 Охотиться будете? Природа на Алтае потрясающая👍"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Микола Басков втратив близьку людину: "Дуже важкий рік".

Також Знай.uа писав, що Лобода відсвяткувала 37-річчя, щасливе фото красуні: вітання від Подкопаєвої, Баскова, Ревви, Мейхер та інших.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що смерть Алли Вербер: як відреагували Кіркоров, Лобода, Брежнєва, Пугачова, Галкін.