Всіма відома британська виконавиця Адель пережила важке розлучення з Саймоном Конецкі в квітні минуло року, а зараз співачку помітили на вулицях Лондона з 38-річним популярним репером під псевдонімом Skepta. Припускають те, що між ними почалися романтичні стосунки. Про це повідомляє британське видання The Sun.

Читайте Знай в Google News!

З моменту розлучення жінка пережила чимало змін, одним з яких можна виділити неймовірне схуднення до невпізнання. Skepta і Адель помітили під час нічної зустрічі в столиці Великобританії, вони відвідали бар віртуальної реальності і згодом зустрілися з другом репера.

Виконавці сміялися і голосно розмовляли, що можна було помітити навіть з іншого кінця майданчика, про що заявив один з шанувальників співачки. Адель також багато спілкувалася з людьми і виглядала щасливою. Джозеф Джуніор Аденуга (саме так звуть репера) якось подумував про відхід з музичної індустрії, коли його кар'єра була в кризовому стані. Однак британська виконавиця опублікувала його фото у сетя в соціальній мережі і врятувала його творчість.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Якось Skepta поділився тим, що жінка часто йому писала і розповідала про своє життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тренер "Зважених та щасливих" показала, яку розумну і красиву жінку втратив вузликів: точно буде кусати лікті.

Як повідомляв "Знай.ua", сивина в бороду, біс в ребро? Потап заслужив критику українців: "Досить з малолітками"

Знай.ua писав, Баскова занесло в безлюдне місце - розклав руки, немов птах у польоті: "Неймовірно приголомшлива..."