На Instagram-акаунті "Студії" Квартал-95 "була опублікована частина ефіру гумористичного шоу "Ліга Сміху". У відео потрапив виступ команди "Наш Формат" і їх лайфхака під назвою "Доступне житло".

Читайте Знай в Google News!

Переспівали вони пісню Гоги "Бобі Боба" і суть ради полягає в поїздці за кордон на заробітки. Тому є кілька причин-безробіття, корупція і важке економічне становище України, втягнутої у війну.

У виступі спочатку показується необхідність заробітків заради покупки квартири, проте згодом необхідно зробити в ній ремонт і облаштувати меблями і технікою, щоб було як у людей.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У коментарях користувачі відзначають те, що ця ситуація зовсім несмішна і тут необхідно плакати через такого становища. "Час йде і "попа" стає більше", "Смішно, аж плакати хочеться!", "Номер смішний, ситуація страшна", "Було б смішно, якби не було так сумно", "Ми їдемо за кращим життям, а наші діти ростуть без нас", — зазначають вони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тренер "Зважених та щасливих" показала, яку розумну і красиву жінку втратив вузликів: точно буде кусати лікті.

Як повідомляв "Знай.ua", сивина в бороду, біс в ребро? Потап заслужив критику українців: "Досить з малолітками"

Знай.ua писав, Баскова занесло в безлюдне місце - розклав руки, немов птах у польоті: "Неймовірно приголомшлива..."