Російський актор Михайло Єфремов вирішив особисто подати скаргу на свій вирок, відбуваючи вісім років у колонії через смертельну ДТП на Садовому кільці. Про це повiдомили у прес-службі Пресненського районного суду Москви для видання Lenta.ru

Читайте Знай в Google News!

Він, у скарзі, описав, що минула позиція про невизнання власної провини у скоєнні ДТП у п'яному вигляді була обумовлена тиском з боку Ельмана Пашаєва.

Цей же вирок оскаржили його колишні адвокати Єлизавета Шаргородська і Ельман Пашаєв, а також представник цивільної дружини загиблого в ДТП Сергія Захарова Ірини Стерхової.

Новий адвокат Михайла Єфремова Роман Філіппов зазначав про фактично "позбавлення права на захист" Єфремова через порушення, який допустив Ельман Пашаєв. Тому він просив суд пом'якшити вирок артисту. У направленій до суду апеляційній скарзі юрист просив призначити акторові термін в два рази менше, незважаючи на те, що мінімальне покарання за цією статтею становить п'ять років.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Дорожньо-транспортна пригода за участю Михайла Єфремова сталася 8 червня, коли артист в стані алкогольного сп'яніння, сидячи за кермом позашляховика, виїхав на зустрічну смугу і призвів до зіткнення з іншим автомобілем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, термін в два рази менше і умовно-у Єфремова з'явився новий адвокат.

Як повідомляв "Знай.ua", сім'я Єфремова на межі бідності: що засуджений актор залишив дружині і дітям.

Знай.ua писав, захисника Єфремова позбавили статусу адвоката: зашкалив "рівень скандализации". Відзначимо, що тепер уже колишній захисник Михайла Єфремова за час суду над актором неодноразово піддавався критиці за дивні заяви і лінію захисту.