Російський актор Микита Логінов помер від серцевого нападу на 57-му році життя. Про це поінформували на сторінці театру під назвою "Біля будинку Станіславського", якому артист служив більше 40 років, в соціальній мережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

У повідомленні наголошується те, що Логінов був чудовим товаришем для кожного з них і талановитим на сцені. Догляд 57-річного актора залишає зяючу порожнечу, так як в невеликому театрі у кожного своє місце. [Порожнечу] тим більшу, що це стало абсолютною несподіванкою", - написано там.

Микита Логінов відомий глядачам за ролями в картинах "ДМБ", "Напівмгла" і "Антикілер". Ще він мав можливість зіграти в серіалах і міні-фільмах під назвами "Московська сага", "Льодовиковий період", "Невдача Пуаро", "Останній мент", "Криза ніжного віку" і "Адвокат-9".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При театрі "Біля будинку Станіславського" брав участь у спекталях "Мумі-троль і комета", "Бiг", "Окупація - мила справа. О, Федеріко!", "Потрібна драматична актриса (ліс)" та інших.

Народжений актор був 12 червня 1964 року, а режисерський факультет Московського інституту культури закінчив у 1990 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка радянського кіно поховає другу жінку у своєму житті: набагато молодше і рідніше.

Як повідомляв "Знай.ua", мама "Рембо" Сильвестра Сталлоне померла трохи не доживши до 100-річчя.

Знай.ua писав, помер противник Джеймса Бонда і володар французького "Оскара"