Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі грайливе фото з відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в цікавій локації, вона ніжиться на сонечку, лежачи на дивані біля самого моря. Артистка вийшла на пляж з книгою і телефоном, в Білій безформній накидці, яка оголила довгі босі ноги. До слова, ноги красуня кокетливо задерла, оголивши попу. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі немає макіяжу, тільки мила посмішка. У підписі до публікації Каменських написала: "Chill. Smile. Swim. Repeat". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до посту і бажають гарного відпочинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.