Відомий український продюсер, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість запустив танцювальний челендж в популярному додатку TikTok на свіжий трек групи MOZGI "Покажу тобі magic", в якому запропонував численним шанувальникам показувати під пісню фокуси.

Так, артист і сам вирішив продемонструвати "магію", з'явившись в камері свого смартфона поголеним, в той час як в реальності позував з щетиною на обличчі.

Ну, що бродяги, хто знає ще якісь фокуси ??? покажутебеmagic челендж !!! Беріть участь, це @mozgiband & @wondermakers, до речі так швидше голитися))

Фолловери не пройшли повз: "зовсім сивий вже...", "Зі щетиною класно)", " та НУ, не вірю, як це взагалі можливо?? 🤭 ", "Аааааа, коли вже реліз??? Чекаю не дочекаюся😍 😍 😍", "це обман, просто двійника знайшов:)))))", "крутякккк!!!🔥 🔥 🔥 🔥 ", "Оч круто🙂 😋".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.