Зірка еротичної комедії "Свінгери" і ситкому "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук вдруге стала мамою. Народження другого сина акторк перетворила на справжнє кіно: нічого не приховала від соцмереж.

Читайте Знай в Google News!

Про цей йдеться у передачі "Світське життя" Каті Осадчої.

"Не вважаю, що дуже інтимне відео в мене вийшло. В кадрі нічого не видно і немає взагалі криків. Цн було 11 хвилин тихеньких потугів. Я хотіла показати дівчатам, щоб вони не боялися цього робити, щоб наша країна переповнювалась чудесними дітьми", - зазначила акторка.

Чоловік - виконавчий продюсер студії Квартал 95 Олександр Божков з розумінням поставився до публікації процесу пологів у соцмережах. Каже, що там було видно лише емоції, коли вийшла голівка і плечики і їй дозволили пощупати, вона заплакала. Не стримав сліз і чоловік.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Новонародженого малюка назвали Нікіта, а у подарунок новоспечена матуся отримала чудесне авто - електромобіль червоного кольору з білим салоном, як вона мріяла.

Через три тижні акторка планує розпочати новий проект, залишилось скинути 7 зайких кілограмів, 11 після пологів вже втратила.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Dzidzio збирається відповісти на зухвалий камінь в його город від дружини: "Маю гострі зуби".

Знай.uа писав, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".