Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова активно веде сторінку в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголитися на камеру. Цього разу Олена вирішила поміркувати про істинне щастя для кожної жінки. А в підписі до публікації зіркова красуня відверто розповіла про задоволення від інтиму.

Читайте Знай в Google News!
Відповідну публікацію Філонова розмістила на сторінці в Instagram.

"Що на Вашу думку робить жінку по справжньому щасливою? Сім'я, діти і люблячий чоловік - це все зрозуміло. Я говорю про той стан від чого жінка відчуває задоволення і це дає їй сили і енергію! Чи робить вас секс щасливою і чи змінюється ваш настрій, Чи відчуваєте ви себе бажаною? Чи вміє Ваш чоловік розпізнати всі ваші таємні бажання? аскільки ви відверті з ним?", - почала з відвертостей зіркова красуня.

Філонова впевнена, що ці питання важливі для кожної жінки. Адже багато хто насправді бояться розповідати, живуть для когось (сім'я, діти, чоловік). А чи живуть вони для себе взагалі? Чи отримують для себе те, чого можливо не вистачає?!

"Повірте. Спілкуючись з дівчатами, жінками вони все одно залишаються в чомусь, не до кінця задоволеними. Для жінки дуже важливо отримувати ту енергію, яка допомагає їй залишатися привабливою, пристрасною, бажаною і щасливою", - зауважила вона.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знаменитість закликала відкрито поговорити про те, про що давно хотіла, але боялася, що подруга або твій чоловік тебе не зрозуміє або не почує?!

У підсумку Філонова запропонувала: одягни сьогодні найкрасивішу нижню білизну під сукню, панчохи і відчуй себе найбажанішою. Нехай чоловіки сьогодні зійдуть з розуму від твоєї привабливої енергетики.
Хочеш, нафарбуй губи червоною помадою, хочеш одягни туфлі на шпильці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Dzidzio збирається відповісти на зухвалий камінь в його город від дружини: "Маю гострі зуби".

Знай.uа писав, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".