Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша дочка Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво. Красуня вирушила на вечірню прогулянку, захопивши з собою "Polaroid" для моментальних плівкових знімків і примірявши сміливе вбрання. Соня одягла чорні шкіряні чобітки, білосніжну міні-спідницю і коротенький топ з глибоким декольте, підкресливши струнку фігуру.

Варто відзначити, що раніше Соня Кіперман без сорому продемонструвала струнку фігуру в білосніжному міні-бікіні, виставивши сміливі кадри з чорно-білої фотосесії. Соня не тільки граціозно позувала серед води і золотого піску, але і блиснула пишними грудьми і осикою талією.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще