Під час відрядження з командою проекту "у кого більше?"(Новий канал) телеведучому Валентину Чернявському пощастило побувати на одному з райських островів світу – Шрі-Ланці. Однак робота, яку хлопець виконував там, була аж ніяк не райською.

Читайте Знай в Google News!

" я працював на зміїній фермі прибиральником – - говорить він. - А враховуючи те, що у мене фобія, можете уявити, який стрес я пережив.

У роботу Валентина входили прибирання клітин і годування змій. Все це давалося телеведучому дуже складно. Масла у вогонь підливав також його роботодавець, лякаючи своїми "вихованками".

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"бос був просто схибленим. Безперервно тикав під ноги кобру, яка шипіла на мене – - згадує ведучий " у кого більше?"- реаліті, яке щопонеділка показує Новий канал. - З мене десять потів зійшло, поки я прибирав ті клітини. А вони ніяк закінчувалися... Потрібно було також погодувати змій яйцями. Я мало свої не зніс від страху, коли робив це (посміхається). На щастя, все обійшлося. Здоров'я в порядку, тільки посивів після цієї зйомки".

Найбільше Валентин Чернявський боявся, що його вкусить кобра, як це було з його роботодавцем. А оскільки найближча лікарня знаходилася від того місця за 200 км, то чоловікові довелося ампутувати палець.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведучий "Орла і решки" Коля Серьга назвав саму ненависну партнерку в шоу.

Як повідомляв Знай. ua, політ над прірвою та інтерв'ю з ченцем, які сюрпризи готує новий сезон "Орел і Решка".

Також Знай. ua писав, що ведуча "Орла і Решки" познайомилася з сучасними печерними людьми.