Учасниця "Танців з зірками", знаменитий хореограф і майбутня мама другої дитини, Ілона Гвоздьова, опублікувала в своєму Instagram пост, в якому пролила світло на недавній скандал, який трапився в ЗМІ. Справа в тому, що вона дала інтерв'ю, в якому мала необережність висловитися, як здалося журналістам, про виховання співачки Олі Полякової.

"Я не Оля-мене мама по-іншому виховувала", — з таким заголовком вийшли статті на більшості медіа-ресурсів. Що ж сталося насправді? Екс-учасниця "Танців з зірками" на 1+1 Ілона Гвоздьова розмовляла з ведучою Аліною Харченко для ютуб-каналу Home Wings. В інтерв'ю вона розповіла, що ні за що не стала б викладати в мережу свої оголені фотографії. Її чоловік Іван Хомячук за це може "порвати її на німецький прапор". І взагалі, мама виховувала її не так, як Олю Полякову. В оригіналі цитата Гвоздьової звучала так:

"Знову-таки, нікого не хочу образити, але я, наприклад, не Оля Полякова. У неї це чітко вибудуваний образ, вона так себе несе. Може при цьому роздягнутися і виставити фото себе голою. Мене мама по-іншому виховувала. На мене можуть дивитися мої діти", - заявила Гвоздьова.

Природно, така заява не пройшла повз представників ЗМІ.

"Нещодавно в ЗМІ з'явилися неприємні Заголовки,в яких, не найкрасивішим способом була викладена дана інформація, тому️ ️ ️ ;

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

⁃ я хотіла б внести ясність в ситуацію, яка сталася зовсім недавно зі згадкою Олі Полякової в одному з моїх інтерв'ю і наступними не зовсім коректними передруками, заснованими на словах вирваних з контексту моєї відповіді. Заздалегідь приношу вибачення, якщо мої висловлювання могли в якійсь мірі образити Олю, її честь або гідність її сім'ї🙏. Нічого подібного, що в підсумку викликало такий ажіотаж у ЗМІ, не малося на увазі🤭 🧐. А зі свого боку хотіла б попросити представників ЗМІ не маніпулювати словами, вириваючи з контексту слова і роблячи їх "абзацом", а робити рейтинги на чомусь більш приємному. ️ ️ Також, користуючись нагодою, хочу вибачитися перед мамою Олі (Світланою Іванівною), яку так чи інакше могла торкнутися ця історія,я вважаю,що вона виховала чудову доньку, якою може пишатися. Прошу вибачення, що мої подібні коментарі ЗМІ використовували в такому руслі і засмутили вас. 🙏 🤭 😔 Надалі буду пильніше з відповідями на інтерв'ю і всім бажаю здоров'я,добра і тільки всього хорошого.”

Нагадаємо, що зірка" Танці з Зірками " Ілона Гвоздьова випадково негативно висловилася про Полякову: "Мене мама по-іншому виховувала".

Нагадаємо, як виглядали Пугачова, Повалій, Єфремов і інші селебріті в молодості - не впізнати навіть з ліхтариком.

Як повідомляв " Знай.ua", грайлива Могилевська змусила українців пускати слюні: "Який смачніше?"